skønhed parlor bedste neon pop negl lak i lilla pop (tilgængelig nu på Walmart butikker såvel som på internettet for $ 4)
En lilla mani af skønhedssalon bedste lilla pop for at vælge de lilla nuancer på min nye foretrukne træningsskjorte.

Det eneste, der ville gøre mig som denne tee shirt meget mere er, hvis der var en mere linje under “gode vibes gør fremragende karma”, der sagde #truth.

REKLAME

Ikke at få så godt hippy-dippy … men jeg tror det er sandt. Slags. Når du udsender positiv energi, en stor del af den tid, der er, hvad du kommer tilbage. Så ideel nu sender jeg dig megawatt af yderligere utrolig store vibes!

Tanken, forresten, er fra Old Navy. Det er $ 16 på den gamle Navy hjemmeside, men jeg fik det til salg i butikken ved mit hjem for $ 10 et par uger tilbage. Ofte har butikkerne meget bedre tilbud, såvel som ofte hjemmesiden, så du skal bare tjekke.

Åh! – såvel som hvis du ender med at greb en, behandle det forsigtigt, såvel som ved omhyggeligt angiver jeg Tøjvask det på delikat samt hænge det til at tørre, da jeg kører min gamle flåde Tee shirts med rutinemæssig tøjcyklus som Nå så tørretumbler bagefter, hvis jeg gør det så meget meget, ender de altid med huller.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Som for mine negle … lilla pop! Er hun ikke en skønhed? Det er fra Beauty Parlor Perfect’s Neon Pop Collection, der tilbydes nu hos Walmart butikker såvel som på internettet for $ 4.

Fordele omfatter fantastisk pris, kraftigt pigment, glat anvendelse, temmelig hurtig tørretid (alvorligt, som mindre end 5 minutter).

Ulemper omfatter – såvel som det er en Doozy – chips inden for en eller to dage (!).

I det mindste er de ikke en betydelig investering, men stadig. Hvad er der med det?

Salon BEST NEON POP NAIL LACK I LILPLE POP ($ 4)
Salon bedste neon pop negl lak i lilla pop
Meow tid på salonen …

Jeg er på min metode til skønhedssalonen i morges, så min gode ven kan arbejde hendes magi med min hurr. Jeg har forsømt det i det seneste, såvel som det har brug for nogle TLC.

Jeg har ligeledes trængt en ændring … Jeg har lidt over at have utroligt mørkt hår (i hvert fald for nu), såvel som i det seneste har jeg været på et ’90’ers Supermodel Kick (Linda! Christy! Kate!).

Jeg er påvirket af Helena Christensens hår. Vi har en lignende bølgetekstur, så jeg tror, ​​at en af ​​hendes nedskæringer i ovenstående billede kan arbejde …

REKLAME

Jeg håber du har en fantastisk tirsdag, hvad du er klar til, såvel som kan dit hår være på punkt.

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.