gaven er ægte Duo Shadow Blender i Bombshell Brown, og de er rigtige dobbelte læben i Fuchsia Fever.
Alt jeg må sige er dette: Golden Brown Delicientness. Af de tre nye ydelser er de rigtige Duo Shadow Blenders, jeg har prøvet hidtil, er Bombshell Brown min favorit.

Jeg tror de to nuancer i den har de smukkeste finish.

REKLAME

Fordel De er ægte Duo Shadow Blender i Bombshell Brown, og de er rigtige dobbelte læben i Fuchsia feber
Jeg er * så * særligt om shimmers og shimmery produkter. Jeg indrømmer det – i nogle tilfælde er jeg en frosthater, især når skinnet kommer med enorme kerner af pulver. Men de to skygger i denne duo er meget meget mere satiny end meget skinnende frost.

Jeg har også CHANEL NOIR Petrol Stylo Yeux på mine lash linjer og timeglasstrålende bronze lys bronzer og strålende magenta rødme på mine kinder
Denne duo gør virkelig mine øjne til at se større og sexier ud, og jeg er en stor fan. Forresten fortsætter jeg med at forsøge at bruge den runde svampapplikator, det kommer med, men det ender med et varmt rod, så jeg bruger bare regelmæssige øjenskygge børster i stedet.

Jeg dunno … måske kan jeg igen sætte svampebørsten og bruge det som en lille skønhedsblander til de indre hjørner?

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Bombshell Brown har et let gylden beige (jeg vil have en enorm pan af denne farve. Det er perfektion!) Og en mid-tonet gyldenbrun, og begge er helt min syltetøj.

Jeg har på den gyldne beige i den indre del af mine låg og midt tonet gyldenbrun i de ydre hjørner, begge påføres med en kuplet blandingsbørste, som jeg våd med et par spritzes op, gør op for evigt tåge og fix.

Jeg kan bare elske denne duo så meget som jeg elsker Hall & Oates … som tilfældigvis er en af ​​mine yndlings musikalske duoer på hele tiden.

Voksende op, jeg sprængte deres sange, når de kom på radioen, og regner med mig – du har ikke levet, før du har sang rig pige på en karaoke bar.

HomeBoy har på disse briller? ️ Du får efter at du har dine øjne dilateret

Hvad var deres aftale, alligevel? Var de bffs? Var de dateret? og gik de til samme hår stylist? Fordi begge af dem havde dope 80s hår!

Du får mine drømme til virkelighed

REKLAME

Ser på din hver bevægelse

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.