den nye chanel nr. 5 l’eau
L’eau, stederne, vi går! Jeg vil gerne tage dig til Paris eller Hawaii, min ven … men for nu, præcis hvad med Redding, Californien? Det er her, jeg komponerer dig fra i dag.

Bekendelse: Jeg kan godt lide mig nogle Chanel, men jeg er ikke virkelig en Chanel nr. 5 slags pige. Jeg har brugt det mange gange gennem årene i de virkelig håb om, at jeg ville efterår som med det siden sin store historie såvel som ikonisk fortid, og du ved, da det er Chanel, men det følte sig altid som et par af sko, der aldrig snarere i form mig så helt som jeg gerne vil. Duft er sådan en personlig ting, såvel som nr. 5 syntes altid lidt så godt for mig.

REKLAME

Jeg husker at gå til filippinske festligheder, da jeg var ung såvel som at være forpligtet til at kramme tanter, som jeg ikke vidste, såvel som de ville altid bruge Chanel nr. 5, såvel som støjende smykker, såvel som de Altid havde stort hår, såvel som da jeg kramede dem, ville det kile min næse (det store hår såvel som Chanel nr. 5).

Nr. 5 L’Eau er en ny version, der kommer til Chanel tællere i efteråret – en reimagining af duften – der vil sidde sammen med originalen, såvel som jeg kan lide det.

Med L’Eau, får du helt sikkert den forstand, at du bruger nr. 5, men det er mærkbart anderledes. Det bringer stadig mange af de oprindelige nøjagtige samme noter, som måske steg, men i en lysere eliksir, der synes mere delikat og forsøg, at jeg siger, sjovere.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Citron, mandarin samt orange stå foran samt center. Til min næse synes L’Eau luftier end den oprindelige nr. 5 såvel som næsten vægtløse, som en ren tulle mod nøgen hud.

Se efter det i efteråret på Chanel tællere. 3,4-oz. Flaske vist her er $ 132.

Nyd resten af ​​din lørdag, babes. Det vil være en varm en lige her i Redding, da det altid er denne gang omkring året (over 110 grader!), Så min enorme plan for dagen vil omfatte at opdage det fedeste område i et klimatiseret værelse.

Jeg inspicerede i fanerne i morges over Skype, såvel som han såvel som hans foretrukne Petsitter har ikke kastet nogen form for ragers endnu. Lad os håbe, de ikke gør det.

REKLAME

Hvad har du på denne weekend?

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.