Jeg vil sige, at jeg gør omkring fyrre til halvtreds procent af min samlede feriekøb samt omkring inspektionsstativet / registerområdet.

Det er et spørgsmål om mine, såvel som butikkerne forstår netop, hvad de laver. Det køber alle psykologi. Uanset hvad i dette område – alle de adorable bit gave sæt, strømpe stuffs samt snacks – er alle sat strategisk bedst i din synsvinkel, så du kan ikke hjælpe, men se dem såvel som tænk, “åh! Jeg krav det! ” eller “Jen ville helt lide en af ​​dem!” DOOP-DA-DOO, jeg vil bare reducere en i mah kurv …

REKLAME

Yup, jeg er den person. Hæv din hånd, hvis du også er.

Så det er i det væsentlige præcis, hvordan jeg opdagede denne erhvervsdrivende Joe’s Herbal Infusion Anthology Tea sat fuld af otte prøver af forskellige løst-blade te (kun $ 6,99). Det var i en kurv af kassereren, så godt som du forstår præcis, hvordan det går … du gik for at få et brød af brød, men du har betroet to poser af dagligvarer samt nogle nye te.

Hvor stor er dette, selvom?! Teas er alle koffeinfrie, hvilket kan være en god ting, hvis du giver det væk som en gave til nogen, du ikke forstår meget godt, såvel som der er store kombinationer, jeg aldrig har set før, så nej ” Peach Passion “Run-of-the-Ill Herbal Teas. Navne støj meget mere eksotisk end det, som Golden Coconut Masala, Lapacho Apple samt Thai’d citron mynte.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Golden Coconut Masala One er en lyse goldenrod farve samt har gurkemeje, kokosnød, kanel, ingefær, kardemomme, fenegreek, sort peber samt cayenne peber. Du kan se alle de fascinerende te komponenter, da hver enkelt er tilgængelig i en gennemsigtig plastikpose. (Jeg kan godt lide at kigge på Loose-Leaf Teas, BTW. Jeg er nerdy på den måde.)

Jeg vedder på, at dette ville være en god gave til te elskere, såvel som det er kun $ 6,99. Jeg fik en kasse til mine forældre. De har gået til husstand i Filippinerne et stykke tid, så det vil være et godt velkomsthus til stede.

Jeg har virkelig ikke smagt nogen form for te af teen, da de er urte, såvel som jeg ikke er sikker på nogle urtemænd under graviditeten. Jeg tror, ​​jeg venter op, indtil efterspændingskvinde kommer.

REKLAME

God gave potentielle dog for $ 6,99. Trader Joe er det igen!

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.