Det er plantetid i år! Vi har virkelig ikke lyst til at dyrke en have sidste år, fordi plantesæsonen var omkring tidsfladen, der var gået, men vi har altid nydt at bygge vores bit dækhave, og faner gjorde også. Han havde snarere en grøn tommelfinger.

Han kunne bare hænge ud omkring haven og verden af ​​planter, vi udviklede hvert år på dækket. Det er et lille område tilbage der, men vi har håndteret til at gøre en hel del med det.

REKLAME

Der var catnip i massevis, peberfrugter, en katteorvning nibbling og napping område, en zinnia snackbar, et persille forretter område og en gerbera daisy all-you-can-spise buffet.

Vi følte os ikke snarere som ambitiøse i år, dels fordi det var mere udfordrende at købe alle planterne, og også fordi Rosie ikke tog ansvaret for landskabsdesignet som faner gjorde, men vi håndterede for at plante nogle tomater, gul Squash, basilikum, salat, catnip, zinnia, gerberas og en lille patch af kat græs.

Jeg tror, ​​at fanerne ville være stolte. ? Disse billeder er fra tidligere år, men jeg vil snart offentliggøre nogle billeder i årets have.

REKLAME

Rosie satte hendes matematiske færdigheder til at arbejde med at designe et nyt vandingssystem for os. Nu har vi automatisk dryp vanding, der virker på en timer, og Rosie siger, at det virkelig vil forbedre vores catnip-udbytter. ?

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.