kæreste, dette er helt en ting. Folk får deres scalps injiceret med Botox for at gøre deres hovedbundsspirtige mindre, såvel som af den grund hjælper deres blowouts vare længere.

Som nogen, der brugte til at være stolte af, hvor længe hun måske tolererer at gå mellem hårvaskerier – alvorligt, var der en tid i mit liv, da jeg måske glædeligt går seks dage uden at vaske mit hår – det kan have appelleret til mig meget mere på en tid end det gør nu.

REKLAME

Hvis intet andet, ville jeg have alvorligt tænkt på det, men jeg tror ikke, jeg ville have gået med det, da jeg ikke kan lide nåle … de freak mig ud. Også at forstå mig, hvis jeg fik en hovedbundsinjektion, ville det højst sandsynligt forlade mig med et trækende venstre øjenlåg i seks måneder. Jeg ville have været meget bedre bare at leve med 12 pund tør shampoo i mit hår, hvilket er det, jeg brugte til at gøre.

Nu er jeg en daglig hårvaskemaskine … Ja, jeg ved, men mit hår er ikke farvet mere. Jeg overgår tilbage til min naturlige farve, så jeg behøver ikke virkelig at bekymre sig om hårfarvefading, hvilket er en stor ting om at vokse ud dine grays. Jeg er ligeledes type afhængig nu til den rene hovedbundsfeele. Givet, jeg ikke shampoo hver nat. Jeg vekslende shampoo hver anden dag med en balsam vask, hvilket stadig er meget mere hårvask end jeg har udført i år … som bare går til at vise dig: aldrig stat aldrig.

Anyway, Tangent City, lige her kommer vi. ?

Nu, tilbage til bekymringen på hånden … vil du nogensinde få Botox i dit hoved, så dine blowouts kan vare længere? Forespurgende sind vil gerne vide!

REKLAME

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

S.s. Fornøjet god fredag. Tgif.