skrev jeg denne stilling kort før mandagens Cirque du BG blev på vej, men jeg ønskede stadig at dele det.

De (og ved “de”, jeg henviser til folk på interwebz) siger, at Walking hjælper med at opmuntre babyer til at afslutte Le Womb … Så jeg tog en god, lang gåtur omkring min lokale Sephora den anden dag.

Lol! Nej, seriøst, jeg lå rundt om butikken, gik op og ned ad gangen, for at få arbejdet til at starte, og fik venlige ord af opmuntring fra de piger, jeg ved, hvem der arbejder der.

REKLAME

Et par ting også på en eller anden måde fandt mystisk deres vej ind i mine varme små hænder. Whoops!

Jeg greb …

Living Proof ideal Hair Day Fresh Cut Split End Mender ($ 24): Denne behandling forventes at forsegle og helbrede splittede ender, og jeg har set et par splittede ender her og der … det er nok fordi det har været et stykke tid, fordi jeg fik et hårklipp , og fordi jeg måske eller ikke får en anden til maj, håber jeg det hjælper!

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil i Peach Me Love ($ 32): Fra YSL permanent linje. En fugtgivende blank lip farve suspenderet i en fugtgivende behandlingsolie og OH! – Det er så freaking godt. Hvorfor tog det mig så lang tid at komme på dette tog? Jeg vil have alle teh farver bedst meow!

Lancôme Definicils Vandtæt High Definition Mascara ($ 27.50): Købt dette, fordi det holder krølle og står op til tårer. Jeg kan også lide børsten, fordi det er på den skinnende side og nem for mig at kontrollere.

Jeg greb også denne l’Occitane Sephora Perk (jeg tror, ​​det var Vib 500 point … eller måske var det 550. Jeg kan ikke huske.) Med minis af deres brusebadolie, makeup rensende olie, hudolie, en af ​​min favorit hånd cremer og en sød makeup taske. Jeg har lige pakket det ind i min medicinske facilitetspose!

REKLAME

Du ved også, hvad jeg lige har indset? Jeg har lige indset, at næste gang jeg går til Sephora, vil Baby Girl nok være hos mig.

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.