min li’l lovebug, også kendt som “coywolf”, også kendt som din niece, er nu to måneder gamle (officielt ni uger). Hun er også Juuust Shy på 10 pund og passer ikke længere til de mindste af hendes nyfødte, en kendsgerning, jeg finder bittersød.

REKLAME

Lige nu Connor Claire kan lide …

REKLAME

Cooing, gurgling og griner. Hun vil snakke dit øre med hendes kor af søde baby lyde!

Smilende og spredt hendes solskin rundt. Connor smiler hele tiden og synes at være en meget glad pige.

Taylor dagne. Haha! Vi fandt dette ud under kørslen i bilen for et par uger siden. Connor havde en “høj behov” eftermiddag, så El Hub og jeg tog hende til et spin, mens vi løb nogle ærinder. Hun græd i hendes carseat, da jeg forlod bilen for at afhente en pizza, vi havde købt til middag (halv pepperoni og oliven, halv veggie), og da jeg kom tilbage til bilen, vil Taylor Dayne altid vil elske dig var spiller på radioen.
Connor var meget chill i bagsædet … Ah, den beroligende kraft af den nemme lyttestation! ‘Tis magisk.

Ser Gilmore piger med mor. Jeg har re-se på serien, mens jeg fodrer hende. Connor var chokeret – chokeret! – Da hun fandt ud af, at dekan skulle gifte sig med Lindsey.

“Facetiming” med hendes lola og lolo (tagalog til bedstemor og bedstefar). Min mor og far er meget besat af Connor (hun er deres første børnebarn), og fordi de ikke kan besøge hende hver dag, facetime. De bruger hele opkaldet chatter med hende, og det er så så sødt.

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.