Som lovet, er jeg tilbage med en dags ansigt ved hjælp af de Zoeva godbidder, vi talte om.

Jeg gjorde en af ​​mine yndlings makeup ser – blødt, glitrende øjne, glødende hud og lyserøde læber. Dette er stort set min go-to makeup look, så jeg kan godt lide at holde det interessant ved at prøve og inkorporere nye produkter og formler.

REKLAME

For mine øjne brugte jeg to nuancer fra Zoeva Warm Spectrum Eyeshadow Palette (angivet nedenfor):

De to nuancer fra Zoeva Warm Spectrum Eyeshadow Palette.
Når jeg prøver nye øjenskygger, bruger jeg ikke primer for første gang, fordi jeg kan lide at få en fornemmelse for, hvordan de blander og slides uden hjælp. Jeg elskede, hvordan pigmenterede og nemme at blande disse skygger var, men de kunne have brugt boost af en primer, fordi jeg bemærkede nogle fading som dagen bar på.

Resten af ​​min øjenmakeup var ret simpelt. Jeg har lige brugt min favorit også konfronteret bedre end sex mascara og Dior Diorshow Brow Styler Gel (dette er en af ​​mine nuværende favorit pande produkter! Du kan se det i aktion i denne dato nat makeup tutorial).

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

For hud, jeg anvendte nars på flere i South Beach langs mine kindben og også anvendte nars Flere i Puerto Vallarta omkring min mund til Color-Correct, før jeg tilføjede mit fundament. Dette er et nyt trick, jeg lærte, da jeg fik min makeup gjort på Nars Boutique i San Francisco for nylig. Jeg har aldrig brugt disse produkter på denne måde før og virkelig ønsket, hvordan det viste sig!

For foundation brugte jeg PUR Cosmetics Hydrafluid Water Serum Foundation i Tan, som jeg gennemgik tidligere her. Jeg kan stadig godt lide dette fundament, selv om jeg i fremtiden vil jeg tilføje et strejf af pulver. Disse billeder blev taget efter et par timers slid, og jeg fik ekstra “glødig” ;-).

For rødme, brugte jeg Zoeva Luxe-farven rødme i at brænde op, hvilket er en fantastisk neutral rødme på mig. Det ser meget orange / fersken i panden, men når det påføres let, er det en meget subtil rødme. Dette er dog ret pigmenteret, så det ville være nemt at opbygge for mere livsstil.

Zoeva luxe farve rødme i at brænde op
Og fordi jeg kan lide at gå overbord med min highlighter, støvede jeg let Anastasia Beverly Hills Illuminator i så Hollywood over mine kindben. Jeg elsker denne highlighter og kan lide at bruge det hver chance, jeg får.

REKLAME

Sidst, jeg brugte Glo Minerals Suede Matte Crayon i Demure på mine læber. Denne farve er en fantastisk “mine læber, men bedre” skygge, og det er så behageligt og nemt at anvende. Jeg fremhævede denne læbestift i min årlige foråret rundup af rosa læbestifter, og det er blevet noget, jeg når temmelig ofte.

Samlet set kan jeg virkelig godt lide de zoeva produkter, jeg brugte her, og jeg vil helt sikkert bruge både øjenskyggepaletten og den rødme i mere udseende!

Zoeva Warm Spectrum Eyeshadow Palette er tilgængelig på Zoeva for $ 38, og den luxe farve rødme er $ 11,80.