Fineste gode venner for evigt
Nogle gange, når Trader Joe er ude af den eneste ting, jeg trang (jeg taler om dig, let saltet frosset edamame!), Såvel som spædbarnet har skriget såvel som sparker døre i timevis, såvel som jeg ‘ m føler sig ængstelig, da det er 4 pm såvel som jeg har ikke opnået noget på min opgaveliste, såvel som tårerne er godt op i mine øjne, men jeg vil ikke græde, da jeg ikke har taget billeder af min øjenmakeup endnu, som såvel som jeg spytter forbandelser på min computer, selvom jeg er den, der utilsigtet klikkede den smule røde dot ting, der lukkede krom, vil faner hoppe op på mit skrivebord samt hovedstød mit ansigt.

Ligesom det kan jeg trække vejret igen …

REKLAME

Ligesom en tabby-læge, der forstår netop, hvad hans klient har brug for, sparker han sin PANR-enhed i høj gear. Jeg tager et dybt åndedræt, så en anden, såvel som begrave min deal med i sin pels. Det er som om han er telepatisk fortæller mig, at alt kommer til at være okay. Det er ok, pige. Dr. Tabs vil gøre det bedre. ?

Den kære Tabby Tee, $ 29 på Connorcaire.com

REKLAME

Denne tee minder mig om faner, såvel som om enhver form for feline kan sætte pris på en feline, der bruger Pink Polka-Dot Glasses, kunne han.

Din venlige samfund tabby misbruger,

Karen.