ved hjælp af det nye Mac Beauty Powder i Pearl Blossom fra Mac er skønhedssamling på mine kinder ($ 26)
Magi i en pande.

Og jeg siger ikke bare, at siden af ​​mine stærke følelsesmæssige bånd til dette skønhedspulver.

REKLAME

Barbie kan lide Mac! – Ligeledes forstået som “min Gateway Mac Collection.” Jeg husker, at Pearl Blossom var en af ​​de stykker, jeg købte i min bit Mac Barbie Haul (dette var tilbage i 2007), såvel som selv om det er en genforhandlet i den nye Mac er skønhedssamling, jeg bliver stadig afsluttet op om det.

Fordi det er bare så alsidigt. Der er så mange ting, du kan gøre med Macs skønhedspulvere (som i grunden er som timeglas-omgivende pulvere, fra før tiden var der timeglas omgivende pulvere), især lyserød perleblomst, som ligeledes har sølvfarvet perle. Du kan bære det som en rødme eller en highlighter, eller hvis du har lysere, afkølet hud, støvet let rundt om din aftale som et lysende pulver.

Jeg kan godt lide Pearl Blossoms overflade, da det ikke er for centralt. Jeg udnytter det hovedsagelig som en highlighter, målrettet mod den bløde, subtile iriserende glans på toppen af ​​mine kindben, ned i min næsebro, i mine øjne i mine øjne, såvel som ovenfor såvel som lige under buen i min browsere.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Mac skønhedspulver i Pearl Blossom

Til reference er jeg en NC42 i Mac

Jeg handler om at fremhæve, men jeg er ikke stor i konturering, hvilket er den anden halvdel af formningsligningen. Konturen er normalt, når du bruger dybere farver til at simulere skygger såvel som gøre specifikke områder synes at falde ind i baggrunden. Fremhævning gør det modsatte, hvor du fokuserer renter på bestemte områder.

Den bløde pulverformel varer hele tiden lang på min kombinationshud. Jeg støder bare på om morgenen efter grundlæggelse, bronzer, rødme – hele Shebang – for at tilføje den subtile glød.

REKLAME

Andre produkter jeg bruger i dette udseende …

Mac Eye Shadow i Bouffant

Mac øjenskygge i blød brun (permanent)

Mac øjenskygge i sadlen (permanent)

Mac Pro Longwear Fluidline i Lowlights

Mac Pro Longwear Fluidline i Siahi

Mac False Lashes Mascara (permanent)

Mac skønhedspulver i alfa pige

Mac læbestift i gør mig smuk

Pris: $ 26 (en af ​​2 skønhedspulvere i den nye Mac er skønhedssamling)
Tilgængelighed: En del af den nye Mac er skønhedssamling, der tilbydes på internettet 31. marts, samt at komme til Mac tællere samt butikker 2. april 2015 med 14. maj 2015
Makeup samt skønhed blog bedømmelse: a

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.