Hvis du vil være rigtig skræmt, skal du ikke afslutte en horrorfilm på Netflix. I stedet skal du sætte på din makeup i fuld sollys. Hahaha! Fyr. Det er lidt skræmmende at se en stor del af produktet på din hud i et sådant uforgiveligt lys. Eller måske er det bare mig, da jeg ikke har lavet en masse fuld-på makeup i løbet af de sidste par måneder (#pandemiclife).

Så jeg ser det ud i går morges, da jeg gjorde en garanti til mig selv for at sætte på nogle makeup. (Jeg erkender, at min maske dækker næsten alt, men stadig, i nogle tilfælde, der sætter makeup stadig får mig til at føle mig bedre.)

REKLAME

Connor havde en udvendig playdate med en ven, såvel som vi skulle være udenfor for mange af eftermiddagen, så om morgenen valgte jeg at udnytte det naturlige sollys, der strækker sig ind i mit vindue for at hjælpe med at styre mig med dette en-produkt øje Se med Mac Powersurge blyant.

Jeg brugte det som en øjenskygge såvel som en liner alt på mine låg!

Connors PlayDate var til uden for “kage maleri”, et koncept jeg fik fra hektisk ung barn på Instagram.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg tapede en masse store kasser sammen for at ligne en stor kage, såvel som Connor såvel som sin ven malet lagene med vaskbar tempura maling.

Jeg antages, at den mest skræmmende ting ved at gøre din makeup i det uhyggelige lys af den fulde sol, ser lige præcist præcis, hvordan produkter opfører sig i henhold til strukturen i din hud. Godhed elskværdig. Det krævede virkelig mig at blande min base såvel som buff ned alle de overskydende områder, hvor der var lidt lige så godt liggende der. Jeg gør denne støj skræmmende, jeg ved, men jeg tror, ​​du skal gøre det, når det bare er sjovt, da det virkelig er øjenåbning!

Jeg kan gøre det igen i dag siden jeg antages, at jeg er en masochist sådan, lol!

Ligesom min makeup den anden dag er der ligeledes en masse O.G. Mac faves op i denne makeup mix, som Powersurge på mine låg, blushbaby på mine kinder, såvel som hvirvel læbestift blandet med en smule bit hukundrove på mine læber. (Jeg ønskede det at ligne efterårsmakeup, men jeg ville ikke have det til at gå så godt brun.)

I starten gik jeg med en rosenrødt brun matlæbe, da jeg gik til et efterårsudseende, men jeg prøvede det også med en lysere lyserød øget matte lippie …

Jeg havde en inkling, at øjet / kind combo ville gå virkelig godt en lysere rosa øget læbestift …

Dette er design offty, en af ​​de nye Mac pulver kysse flydende lipcolours. Jeg tror det ser virkelig smukt ud med dette øje / kind combo, såvel som næste gang jeg bærer det, tror jeg, jeg kan gøre denne lip farve i stedet.

En meget mere ting om Powersurge før jeg går – når du gør disse en-og gjort udseende med liner, er charmen af ​​dem, at de ikke behøver at være meget ideelle på dine låg, da du bare bruger en farve, hvis der er områder på dine låg, der er meget mere elegant blandet end andre, så bekymrer du sig ikke om det, så længe du har en temmelig glat skift af farve, der falder op mod dine bryn, vil du være bøde.

Som med enhver form for låg handling, for eksempel mørke på den ydre tredje, eller når du uddyber den ydre V, kan du gøre det for meget mere dimension lige her, men hvis du prøver så godt som det ikke får hvor du dig Ønsker det at gå, buff det lidt mere, ikke rod med det, samt flytning på med din dag.

REKLAME

Jeg tror, ​​at disse er fantastiske, da de virkelig ikke fremhæver fejl så godt, såvel som det er en fantastisk ting!

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.