uopfordret levetips: Når du ubevidst vokser en machiavellian overskæg på din overlæbe, er det højst sandsynligt at sætte lidt makeup igen.

Så lige her går vi!

REKLAME

OK, hæv din hånd? (Som jeg formodes, er blevet kraftigt vasket med sæbe i mindst 20 sekunder), hvis du har tendens til at gå matchende-matchende med dit tøj, når du bærer levende makeup. Siden jeg absolut gør. Du forstår den kvinde, der bruger orange øjenskygge såvel som orange læbestift samt en orange skjorte? Jep. Så mig!

En overraskende fjedrende kombination

Jeg ville aldrig tro på at bære denne blå øje makeup med en miljøvenlig tee shirt (er jeg den eneste?), Men da jeg så den blå skygge såvel som miljøvenligt tøj på Meghan Marken for nylig, var jeg som ” JA. Rock de juveltoner sammen, Meg! ”

Jeg tror, ​​at den blå skygge såvel som miljøvenlige beklædningsgenstande parring er overraskende fjedrende, især hvis du bærer det på en regnvejrsdag, som jeg gjorde. Når det er vådt såvel som køligt såvel som hvad udenfor er sten kølig grå, stikker den blå combo endnu mere.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

REKLAME

Også ja, jeg forstår, at der er en stor eyeshadow farveprøver op i blandingen. Mens jeg normalt er en til at holde øje makeup strømlinet, især i de sidste par måneder med den nye opgave på bageriet såvel som alt, denne gang rundt omkring gik jeg skinke på at blande såvel som at blande alle øjenskyggene. Prøv din hånd på specialfremstillet blanding af dine egne nuancer engang. Blanding såvel som matchning er så sjovt.

Nøgle makeup bruges i dette udseende

Øjne: Det kosmetik naturligt ganske kombinerer (en blanding af fantastiske såvel som varme brune i crease, såvel som flåde skyggen på låget), Kevyn Aucoin elektropop kombination (blå / grønne nuancer på låg), Maymelline Tattoo Studio Gel Liner) I slående Navy samt Mac Coffee Liner (vandlinje samt lavere vandlinje), Laura Mercier Caviar Volume Mascara (vipper)

Kinder: nars amour (rødme), timeglas strålende bronze lys (bronzer)

Læber: Nudestix kind / læbe blyant i mystik, Mac Boldly Bare Lip Liner, Mac Beaux Lipglass

Base: Estée Lauder Double Wear Foundation i Honey Bronze Blandet med Mac Strobe Cream i Pinklight, Estée Lauder 24hr Concealer i Medium Dyep Varm

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.