#mbbinstachallege!
Glad Hump Day! Ok, her er mit andet look for uge # 1 af #mbbinstachallenge, der udnytter det nøjagtige samme koncept af et dristigt, levende aspekt på meget ren hud. Gode ​​tilbud på jer deltager, så godt som jeg kan lide, hvad du kommer op med!

I det udseende gjorde jeg på mandag, følte det sig meget mærkeligt at se mig selv i lyse øjenmakeup med absolut ingen farve på mine kinder, men det føles ti gange Weirder at bære lyse læber i dag uden farve andre steder på mit ansigt.

REKLAME

Måske er det siden, da jeg typisk bærer en stærk læbe, er jeg typisk ligeledes slog op?

Det ved jeg ikke…

Men jeg forstår, at når jeg ser på disse billeder, skiller læberne virkelig ud. Alt jeg ser er læber, læber, læber! ???

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Billedet jeg brugte til inspiration …
Designet i ovenstående billede vises som om hun bruger en lyserød læbestift beskrevet med en noget mørkere liner. Jeg ønskede en lignende stemning, så jeg gik med Mac Candy Yum Yum samt Nars Costa Smeralda Velvet Lip Liner, såvel som jeg holdt liner målrettet un-blended for at hjælpe det med at vise sig lysere i billeder.

Mac Candy Yum Yum Læbestift beskrevet med Nars Costa Smeralda Velvet Lip Liner
Det ser også ud til, at dette design ikke bruger nogen form for fundament eller concealer eller mascara eller virkelig noget overhovedet, men din kvinde ruller ikke sådan, lol! Åh, helvede nej. Jeg var nødt til at lægge lidt noget, så jeg brugte består for evigt udjævning primer, såvel som da en smule smule Sephora lyse fremtidige gelserum, før jeg indstiller uanset med Mac mineralize SkinFinish Natural.

Jeg bliver så mange begreber fra dit udseende hidtil!

Jeg kan godt lide præcis, hvor nøjagtige @ jewelia13s lyse læbe er …

Og den blanke overflade på dette lilla øje ved @cosmetopiDigest er smuk.

Denne hot pink hotness af @niteowlchef gør mig smil. (Alvorligt, jeg er nødt til at bære hot pink skygge meget oftere.)

Og Efraines Double-Stacked Liner lige her gør mig lang tid efter sommerferier !!!

Jeg føler mig inspireret!

Hold disse billeder kommer! – såvel som venligst udnytte Hashtag #mbinstachallenge samt etiket @karenmbb, så jeg kan opdage såvel som at overholde dig.

Savory havregryn – det er en ting

Efter at jeg har lavet det såvel som offentliggjort denne video på Instagram i sidste weekend, var jeg virkelig forbløffet over, at mange flere mennesker ikke havde prøvet det før. Det er fantastisk pre-workout mad, da den har komplekse carbs såvel som protein.

Du tager bare rutine havregryn, men i stedet for at tilføje vidunderlige ting til det, som honning, frugt, mælk samt sukker, tilføjer du salte ting til det, som veggies, cheddar ost, æg samt krydderier.

REKLAME

Fortæl mig, du har haft savory havregryn før! Det er det bedste, især når du ikke vil have toast eller noget frosset.

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.