Christian Louboutin Goldissima
I #fancyladytythings land er det helt acceptabelt for dig – Faktisk er du opmuntret – at bære en ren $ 85 nøgne Peachy Golden Gloss i din Græs taske.

Christian Louboutin’s Limited Edition Six-Piece Metalinudes Loubilaque Læbe Lak i Goldissima kom ud med en seks-delt Shimmery Metallic Collection sidste sommer, der omfattede tre $ 85 læbe lakker (også kendt som “Glosses”) og tre $ 50 neglelak. Selvom Goldissima var en sommer lancering, er det trænge hele året rundt, især hvis du er på vej til Bali for ferien i år. Så yay for det.

REKLAME

Åh, det er også stadig tilgængeligt på tællere og online.

Åh, hai!
Hvert #fancylady har brug for mindst en luxe lip glans i sin samling, og mens en nøgen $ 85 gyldne peachy pink glans ville være cray-cray i det almindelige ord, i #fancyladytythings land, denne er ret fabelagtig.

Det er comfy, ikke-klæbrig og fugtgivende, og der er ikke nogen grit overhovedet i Golden Pearl, som er så nøgle på ethvert budget, ikke?

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Selvom Goldissima ikke føler sig klæbrig, er formlen på den tykkere side. Jeg vil sige, at det er endnu tykkere end en Mac Lipglass. Det forbliver praktisk talt limet til dine læber. Jeg får omkring tre timer, hvis jeg har det på egen hånd eller fire timer oven på en læbe liner.

Goldissima!
Glansen er utvivlsomt høj kvalitet, men du betaler tydeligt også for navnet – Christian Louboutin, maker af de berømte dyre rødløste sko – og den fancy emballage. Louboutin “præsenterer” Goldissima i en betydelig sort boks stemplet med logoet og foret i fløjl på indersiden, og glansrøret er dækket af et mønster, der minder om havfrue skalaer …

Selv boksen er fancy

Detaljer, detaljer.

REKLAME

Den gyldne hue ligner fundet skat fra Art Deco-æra, og jeg forventede halvt at have hæftet af ægte metal, men desværre … det er plastik. På toppen af ​​den fælles landbrugspolitik er der også en sløjfe, hvorigennem du kan tømme det rene gyldne bånd, der følger med glansen, som jeg formoder, gør det så meget lettere at hænge fra den bageste spejl af den hvide lambo, du lige har købt til Din spirende sports bilindsamling.

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.